Itkutyöpajat tilauksesta

Itkutyöpaja on elämyksellinen ja voimauttava kokemus, jossa kaikki tunteet ovat sallittuja! Työpajassa tunteet sanoitetaan ja ilmaistaan luovalla tavalla karjalaiseen äänellä itkemisen perinteeseen tukeutuen.

Tutustumme itkuvirsiperinteeseen,  kuulemme, mistä perinteisistä elementeistä nykyajan äänellä itkijä voi halutessaan ammentaa ja liitymme aiempien sukupolvien itkijänaisten ketjuun. 

Pyrimme luomaan luottamuksellisen ja rauhallisen ilmapiirin, jossa jokainen itkijä saatetaan yhdessä matkaan ja häntä kannustetaan nyyhkytyksin ja huokauksin. Äänellä itkeminen ryhmässä on yhteisöllisesti jaettua tunteiden kohtaamista, ja sellaisena hoitavaa ja vapauttavaa. Olo kevenee, stressi vähenee ja myötätunto kasvaa.

Kerää siis kokoon ystäväsi ja tilaa minut kotiisi tai muuhun rauhalliseen paikkaan vetämään teille iki oma itkutyöpaja. Työpajaan voi osallistua maksimissaan 8 henkilöä, eikä mitään ennakkotietoja tai esimerkiksi laulutaitoa tarvita. Noin 2–3 tuntia (osallistujien määrästä ja aktiivisuudesta riippuen) kestävän työpajan hinta on koko porukalta yhteensä 350 euroa (sis.alv). Pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettävien työpajojen hintaan lisätään matkakulut.

Kysy myös koko päivän tai yli yön kestävää pakettia, joka voidaan järjestää vaikka kesämökilläsi!