Polttariohjelma morsiussaunan yhteyteen: Morsiamen itketys ja lemmenloitsut

Järjestätkö polttarit naiselle? Haluaistiko järjestää polttarit esimerkiksi mökillä, jonkun kotona tai vuokratilassa? Kaipaatko uniikkia polttariohjelmaa, jonka saa tilattua minne tahansa?

Morsiamen itketys on elämyksellinen, juureva ja koko polttariporukan yhteenkuuluvuutta lisäävä idea polttareiden ohjelmaksi naiselle! Morsiamen itketys sopii erityisesti tiedostavammalle ja perinteistä kiinnostuneelle morsiamelle, joka ei välitä nolaamisesta tai fyysisistä extreme-lajeista, vaan haluaa kokea jotain syvällistä ja aitoa yhdessä ystävien kanssa.

Tulen tilauksesta pitämään työpajan minne tahansa rauhalliseen tilaan – esimerkiksi mökille, kotiin tai vuokrattuihin tiloihin. Morsiamen itketys sopii mainiosti polttariohjelmaksi ennen morsiussaunaa, ja siihen voidaan yhdistää perinteisiä loitsuja.

Morsiamen itketys -polttarityöpajaan sisältyy:

  • Henkilökohtainen itku morsiamelle, jonka laadin etukäteen kaason tai muun yhteyshenkilön haastattelun pohjalta.
  • Morsian saa itkun sanat muistoksi
  • Johdatus hääitkuperinteeseen ja itkuvirsiteknikkaan. Jokainen osallistuja oppii luovan ja vapauttavan tavan purkaa tunteitaan
  • Itkutyöpajassa jokainen osallistuja saa vuorollaan itkeä ja muistella yhteisiä hetkiään, iloja ja suruja morsiamen kanssa – myös omat tunteet rakkaudesta, parisuhteesta ja avioliitosta saa pukea sanoiksi.
  • Morsian saa itse itkeä kaikki entisten suhteiden ja muiden elämänkäänteiden murheet ja vapautua niistä, sekä sanoittaa myös kaikki mahdolliset pelot ja jännitykset avioliittoon liittyen.
  • Haluttaessa työpajaan voidaan sisällyttää loitsu-osuus, jossa kerron loitsuperinteestä ja annan valinnan mukaan konsultaation loitsimiseen morsiussaunassa tai toimin loitsijana itse.

Työpajan kesto noin 2–3 tuntia osallistujamäärästä riippuen.

Morsiamen itketys -polttarityöpajan hinta: 459 euroa (sis. alv 24 % )+ matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Huom! En veloita matkakuluja, jos paikka on järkevästi ja sujuvasti saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä tai saan kyydin perille lähimmästä kaupungista, johon pääsee kohtuullisin kuluin.

Lähetä sähköpostia, soita tai laita viestiä, niin sovitaan tarkemmin!

Kuva: ”Itettäjät ja antilas”, morsian Anni kumartaa itkijänainen Taarien itkiessä.
Kuvaaja: A.O. Väisänen 1915, Suurijärvi, Vienan Karjala.
Finnish Heritage Agency, Suomalais-ugrilainen kuvakokoelma,, Antellin kokoelmat