Kuukausittain kokoontuva itkupiiri Helsingissä

Itkupiirin kevätkausi starttaa 28.1.2021 kello 18–20 – tervetuloa mukaan!

Vielä yksi osallistuja mahtuu mukaan säännöllisesti kuukausittain kokoontuvaan itkupiiriin! Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella katariina (at) tunnesukellus.fi

Huom! Tapaamme tammikuussa poikkeuksellisesti Arabianrannassa väljässä tilassa, jossa voimme pitää huolta turvallisesta etäisyydestä toisiimme. Ryhmän koko on maksimissaan viisi henkilöä.

Kuukausittain kokoontuva Itkupiiri
Kuva: itkijöitä laulujuhlilla. Kuvaaja: I.M. Wartiainen 1906
Museovirasto, Kansatieteen kuvakokoelma, Karjalaisen osakunnan kokoelma

Pienessä, intiimissä ryhmässä jokainen saa omassa tahdissaan purkaa ja sanoittaa tunteitaan ja tulla kuulluksi. Jokainen pääsee myös kokemaan yhteisöllisyyttä, myötätuntoa ja empatiaa, kun yhdessä kannattelemme toinen toisiamme ja saamme kokea, miten samaistumme toistemme tunteisiin.

Itkupiirissä käytetty tekniikka pohjautuu karjalaiseen itkuvirsiperinteeseen: sanoitamme tunteitamme laulaen ja itkien samanaikaisesti ja luomme näin ikiaikaisella tavalla yhteyden edeltävien sukupolvien ketjuun ja syvimpiin inhimillisiin tunteisiin.

Varsinaisen itkupiirin lisäksi iltaan kuuluu piirityöskentelyä ja vapaata keskustelua.

Säännölliseti kerran kuussa Helsingissä kokoontuva itkupiiri tapaa seuraavan kerran torstaina 28.1. Tulevat päivämäärät päätetään yhdessä, jotta voimme valita halukkaille parhaiten sopivat ajat. Myös tulevien piirien teemoissa otetaan osallistujien toiveet huomioon.

Kevätkaudelle mahtuu vielä mukaan yksi vakiokävijä. Yksittäisillekin kerroille saa tulla mukaan, jos tilaa on.

Itkupiirin osallistumismaksu, joka sisältää myös teetä ja pientä purtavaa, on koko kevätkaudelta 75 euroa (sis. 5 kertaa) tai 16, 90 euroa /kerta,

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella katariina (ät) tunnesukellus.fi.

HUOM! Itkupiiri on tarkoitettu itkuvirsiin jo aiemmin tutustuneille. Jos et ole ikinä ennen osallistunut mihinkään itkuvirsitapahtumaan, mutta haluaisit tulla mukaan, suosittelen varaamaan minulta yksilöllisen itkuohjauksen ensin. Itkupiiriin ilmoittautuessasi saat sen tarjoushintaan 40 euroa/kerta etänä Skypen tai Zoomin välityksellä tai 65 euroa/kerta kasvokkain. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita 050 490 3004, niin sovitaan tarkemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *