Uutta: kuukausittain kokoontuva itkupiiri Helsingissä

Itkupiiri kokoontuu seuraavan kerran torstaina, 10.9.2020 kello 18–20.30 Mind&Motionin tiloissa Helsingissä, os. Mannerheimintie 47.

TÄLLÄ HETKELLÄ YKSI PAIKKA VAPAANA! VARAA SIIS OMASI PIAN!

Itkupiiri
Kuva: itkijöitä laulujuhlilla. Kuvaaja: I.M. Wartiainen 1906
Museovirasto, Kansatieteen kuvakokoelma, Karjalaisen osakunnan kokoelma

Pienessä, intiimissä ryhmässä jokainen saa omassa tahdissaan purkaa ja sanoittaa tunteitaan ja tulla kuulluksi. Jokainen pääsee myös kokemaan yhteisöllisyyttä, myötätuntoa ja empatiaa, kun yhdessä kannattelemme toinen toisiamme ja saamme kokea, miten samaistumme toistemme tunteisiin.

Itkupiirissä käytetty tekniikka pohjautuu karjalaiseen itkuvirsiperinteeseen: sanoitamme tunteitamme laulaen ja itkien samanaikaisesti, ja luomme näin ikiaikaisella tavalla yhteyden edeltävien sukupolvien ketjuun ja syvimpiin inhimillisiin tunteisiin.

Varsinaisen itkupiirin lisäksi iltaan kuuluu piirityöskentelyä ja vapaata keskustelua.

Kerran kuussa Helsingissä kokoontuva itkupiiri tapaa seuraavan kerran torstaina 10.9. teemalla naiseus ja seksuaalisuus. Tulevat päivämäärät päätetään yhdessä, jotta voimme valita halukkaille parhaiten sopivat ajat. Myös tulevien piirien teemoissa otetaan osallistujien toiveet huomioon.

Voit valintasi mukaan varata paikkasi koko syksyksi tai ilmoittautua erikseen joka kerta, jos tilaa on. Itkupiirin osallistumismaksu, joka sisältää myös teetä ja pientä purtavaa, on 15 euroa /kerta – tai jos maksat jäljellä olevat neljä kertaa kerralla, hinta on yhteensä 56 euroa.

Mukaan mahtuu vain neljä osallistujaa, joten varaa paikkasi mahdollisimman pian! Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella katariina (ät) tunnesukellus.fi.

HUOM! Itkupiiri on tarkoitettu itkuvirsiin jo aiemmin tutustuneille. Jos et ole ikinä ennen osallistunut mihinkään itkuvirsitapahtumaan, mutta haluaisit tulla mukaan, suosittelen varaamaan minulta yksilöllisen itkuohjauksen ensin. Saat sen tarjoushintaan 30 euroa/kerta etänä Skypen tai Zoomin välityksellä tai 65 euroa/kerta paikan päällä – joko kotonasi tai Mannerheimintiellä. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita 050 490 3004, niin sovitaan tarkemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *